1. Termeni şi condiţii de utilizare ale sitului www.cumsescrie.ro

Pentru utilizarea sitului www.cumsescrie.ro este necesar să citiţi şi să acceptaţi aceşti termeni şi condiţii in totalitate. Vizitarea în continuare a acestui sit presupune că sunteţi de acord cu aceşti termeni şi condiţii

2.    Drepturi de autor

Întregul conţinut al acestui sit (date, imagini, texte, grafica, simboluri şi alte elemente web) sunt proprietatea www.cumsescrie.ro şi este apărat de legea pentru protecţia drepturilor de autor.

3.    Garanţii şi limitări

Tot conţinutul acestui sit este oferit ca atare, atâta timp cât este disponibil şi fără o altă garanţie.

Deţinătorii sitului nu îşi asumă nicio responsabilitate în cazul în care situl nu poate fi accesat de către utilizatori, pe o perioadă nelimitată de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

Deţinătorii sitului isi rezervă dreptul ca în orice moment să schimbe în parte sau în totalitate conţinutul informaţiilor prezentate pe sit, fără o notificare în prealabil a utilizatorilor.

Acest sit va fi accesat de bună voie, iar utilizatorii îşi vor asuma în mod irevocabil şi necondiţionat responsabilitatea pentru accesarea acestui sit.

4.    Rubrica “Resurse educaţionale gratuite!

Rubrica „Resurse educaţionale gratuite!” (denumit în continuare Serviciu sau Newsletter) este un serviciu gratuit furnizat de către www.cumsescrie.ro vizitatorilor sitului (denumiti în continuare Utilizatori sau Abonaţi) www.cumsescrie.ro (denumit în continuare SITE), căruia i se aplica următorii termeni şi condiţii.

www.cumsescrie.ro/termeni-si-conditii-newsletter

5.    Politica de confidenţialitate

Vă rugăm să citiţi cu atenţie Politica de Confidenţialitate înainte de a utilize acest sit.

Dacă aveţi nevoie de mai multe informaţii sau aveţi  întrebări referitoare la politica noastră de confidenţialitate, vă rugam să ne contactaţi la adresa de email: [email protected] .